onsdag 13 april 2016

Tiden rusar och står still....

Bildresultat för fuengirola townFuengirola Church Square

Nu väntar jag så på att få åka ner till huset! Men tiden står ju stilla.
Samtidigt:
En ledig dag som jag tänkte vila på rusar på i så hög fart att det snabbt blir kväll. Och inte har jag hunnit vara något i mitt syrum. Nu längtar jag dit också.
MEN jag har ändå hunnit mycket annat. Började med en lugn morgon. Är så heligt för mig fortfarande. Ingen stress, frukost i lugn och ro, kaffe med tidning i soffan och först när tidningen är utläst, ordentligt läst, och kaffet urdrucket går jag upp och börjar min dag.
Idag hade jag en tid på mammografi vid kl 10 så det blev lite "tidspress" men ingen stress. Detta besök gick bra. Två år kvar till nästa. Men efter  man fyllt 74 år blir man inte kallad mer! Sa de glada tjejerna vid mottagningen. Yes!!
När jag handlat och lämnat en bok på biblioteket, fixade jag lunch. Sen kom målaren med några lister han skulle spika upp. Syrran kom och käkade upp lunchen, tillsammans med mig. När hon åkt pratade jag med grannen en stund i den underbara vårsolen.
Och därefter åkte jag iväg med bilen för att få däcken utbytta.
En lång promenad i solen under tiden killarna jobbade och så hem för kvällsmat.
Nu har jag suttit en stund och renskrivit alla instruktioner för mönster-konstruktionen av livstycket.
Innan var det lite rörigt och svårtytt för min trötta hjärna. Ska kontrollrita i helgen så jag inte missat något.
Och så har jag äntligen  kommit till skott och beställt garn från underbara BautaWitch!! Nu längtar jag tills jag får hem detta. Har köpt en ny virknål också. Lycka!
Hoppas det går fort, fort, för nu vill jag virka. Ska bli kudde till huset i F.

Ja jag har haft en skön dag och utan stress men ändå fått en del gjort och sparat på mig energi och gladkänsla. Det känns lugnt och jag har fått vara i solen, träffat syrran, gjort ett bra jobb med mina instruktioner. Känner mig nöjd med ny energi att använda imorgon.
Ny dag nya tag.
Och en dag närmare resan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad om du skriver en rad när du kikar in här