onsdag 15 juli 2015

Klar och färdig!

Nu är semestern äntligen här!
Igår blev jag bjuden på lite försenat Morsdagsfika! Av min underbara lilla M. Jordgubbspaj och kaffe på A Piece of Cake i Linköping. Mycket gott och jättetrevligt sällskap. Vi satt länge o sen sprang vi på stan.

Här kan man få go-fikaM tog en guldkopp. Det är hon värd!
Mina klänningar är klara och jag kan börja använda dem. (Har tvättat några och ska stryka dem. Sen blir det bilder.) Det är ju INTE kallt nu så man KAN gå barbent. Och ibland skiner solen. Det är skönt när det är svensk sommar och det inte är för varmt eller för kallt. Lagom alltså!
Nu kan jag sätta igång projekt Städa Syrum!

Har beställt en sidenunderklänning från Sidenselma. Helt underbar att ha under tunn klänning, även när det är jättevarmt. Den kom med snabbpost! Beställde på söndagen och den kom på tisdagen.
Så ska det vara. Bara klicka så ligger det i lådan!

Idag har vi rensat i trädgården. Putsat häcken, rensat ogräs och klippt lite blommor på syrenhäcken. För att den ska blomma igen nästa år! Blev lite yr när jag låg med huvet i rabatterna men det går över, och så gör det lite ont i krattmusklerna. Men mina semesternaglar klarade sig. Handskar på hela tiden. Jag brukar få upp naglarna lite varje sommar, är väl värmen som gör det, och så kan jag måla dem när vi åker på semester, och så skivar de sig och går av och så tar det ett år tills jag kan göra det igen. Lyx att kunna måla naglarna alltså! Jag känner mig fin när jag kan.

Åh så har jag skördat min lavendel.... en del av den. Inte allt.
 Ett knippe som blev sju. Har hängt dem att torka.
Har liten ide om att göra små påsar!
 Det doftar så underbart när man sitter och plockar med lavendeln. Bara att njuta. Och när jag är klar äter vi glass. Gott i värmen för idag är det varmt. Ja ungefär 21 grader. Svensk sommar, det ÄR härligt.

Känns i armarna att man inte har kroppsarbetat på länge. Är nog dags för ett bullbak då tränar man armarna. Fick ett recept på supergoda surdegsbullar av min frissa! Får kaffe o bulle (jättegod) om man sitter länge hos dem. Och det gjorde jag i måndags. Färg o klipp o kaffe o bulle. O en loka för det var så varm. Eller rättare sagt JAG var så varm för jag hade sprungit ärenden på stan och när jag satte mig under kappan så höll jag på att dåna. Men hon räddade mig och sen gick jag därifrån som ny!

Som jag har gottat mig varje dag! Jag mår så gott och det är verkligen skönt. Och skönt att ha semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad om du skriver en rad när du kikar in här