onsdag 3 augusti 2016

Totalstopp och allt klart

Efter att vi fått lamporna att lysa och i tron att avloppet var rensat tog vi kväll.  Underbart att sitta ute när skymningen lägger sig medan svalorna äter kvällsmat i skyn. Vi får ett glas rosé och njuter.
Visserligen är den närmsta utsikten jord som ska bli gräsmatta på fredag men det går bra. Det blir fint.
Plötsligt hörs ett bekant blurpande från köket där diskmaskinen jobbar. Och när vi  kikar in i köket stiger vattnet i hon och det strömmar ut under diskmaskinen.
Vi stänger av allt och ringer till Handyman. Han ber att få ringa en riktig rörmokare och 2 timmar senare är två pigga killar på plats. Styr och ställer o blaskar o skrattar o torkar och rotar i röret.
 Plötsligt vill de ner i källaren. I taket där går en massa rör som de knackar på. Sen åker en såg fram och det börjar likna stambyte. När vi kommer ner nästa gång visar de ett avsågat rör på nästan 2 meter som är helt igentäppt!  Ja sen så spolar de i 1 timme hänger upp röret och torkar upp och städar. Nu rinner det i rören så fint!!
sen städar vi och tvättar trasor. Sover gott för nu är vi trötta.
Detta var igår.
Idag är en ny dag. Idag kommer äldsta dottern K, och hennes A. De har varit på bröllop i Sagreb och flyger via Barcelona. Landar i Malaga ikväll och så möter vi dem på stationen i Fuengirola.  Ska bli så mysigt att få hit dem. De blir första nattgästerna! !
Å så lite sangria förstås....
....som svalkar i värmen.


1 kommentar:

  1. Ojoj vilka semesterbestyr ni har. Hoppas resten av semestern blir riktigt bra.

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad när du kikar in här