söndag 3 januari 2016

Nu har jag gjort ingenting länge!

I flera dagar har jag kopplat av. Lagat mat, ätit, vilat, inte sytt så mycket, läst, ätit godis och bara glatt mig åt att barnen varit hemma.

En dag faller snön.
Stora flingor som de sa skulle innehålla mycket vatten fram på eftermiddagen.
Ja nu innehåller ju snö bara vatten, väl? Men mer eller mindre fruset......ja det blev mindre fruset typ snöslask, först, sedan frös det på. Och mera snö kommer det. Härligt med ljuset.
Burda 10/2014 #124
Tyg från Olssons Tyg
En dag drog jag runt med dammsugaren nere i syrummet och förberedde för nästa sömnadsprojekt.
Den mörklila klänningen, den sista vinterklänningen.
Eller första för året!
Blir nog Burda 10/2014 #124 Klänningen.

Sydde en prototyp o ett tyg jag haft liggande ett tag. Ett impulsköp på Olssons Tyg. Den blev bra med lite ändringar vid halsringningen. Behöver minska lite på överdelen. Tog för stor storlek.

Är också sugen på att sy tafttoppen i samma färg men ska ändå försöka vänta.
Eftersom jag ska gå på mönsterkonstruktionskursen (den blir av!!!!) så kanske jag kan rita mig en modell så det blir bra.
Ja just det, jag var tvungen att ringa och fråga om kursen i mönsterkonstruktion blir av. Och det är 6 anmälda så om inte någon hoppar av så blir den av. Ska bli så roligt!

Tre dagar har jag jobbat.  Det gick bra men inte var det roligt.  Trevligt att vi bara var en femtedel som var där och trevligt att träffa kollegor igen men jag längtade hem. Till den lediga maken och symaskinen och promenaderna och ledighet.
Men nu så är det ledigt igen.
Och vi ska nu planera en spontant påhittad Spanientripp i januari.  Spännande och kul för  nu ska vi börja titta på hus IRL. Äntligen efter 2-3 års webbsurfande, planerande och funderande. Nu får vi se om bild och pris stämmer  med verkligheten.
Något som stämmer, är att det är mindre fruset vatten därnere.  Och det är det vi främst söker. En plats att åka till när vi fryser


Bildresultat för house in mijas costaBildresultat för house in mijas costa
Bildresultat för house in mijas costa

2 kommentarer:

  1. Hola.
    Me gustaría que pusieras el gadget de seguidores para poder seguir tu blog. Gracias.
    Un saludo.

    SvaraRadera
  2. Hola. Gracias por tu comentario. Espero que te refieres que debo añadir un enlace a su blog. Tengo un poco duro entender el español...

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad när du kikar in här