onsdag 27 juli 2016

Virkning, Broderier, Solstolar och Varmvatten

Virkningen tar sig men jag hoppas mycket på blockningen. 
Ariane shawl
Varvar med broderiet som jag döpt till Tre fåglar,  tills jag hittar rätt namn. Håller mig i för att inte börja med Äppelträd. Köpte garn innan jag åkte.
Tänker brodera på blått linne....Tänk att det är så roligt med handarbete.
Vi tar en promenad idag på förmiddagen. Till Aki som är typ ett spanskt K-Rauta. Och det tar ca en timme. Vi hittar solstolar när vi är där för att fråga om de tänker lämna offert på luftkonditioneringen som vi var inne om förra veckan. Då vi också beställde och betalade en varmvattenberedare.  Som vi inte sett än.
Det är spännande och se när 4 expediter försöker reda ut vad som hänt. Och spännande och se vad som händer nu? Kommer någon hem till oss och får vi hem varorna?
Hem tar vi taxi. Lätt utmattade smakar lunchen så gott. Sallad och tonfisk con tostadas y tomates.
En timme efter vi kom  hem ringer snickaren som ska ta bort ett skåp före installationen av beredaren. Han tänker komma imorgon.
Kanske det blir lite fart på dem nu. Eller inte?!
Och så spädde vi på förstås på det hela och beställde en ny toastol, då en av de befintliga blir en fontän när man spolar, två nya kranar som är trasiga samt installation av allt och bortforsling av en trasig toastol och två bidéer. De två sistnämnda förstår vi inte varför de är inklämda.  Om man tar bort dem kan man både gå in OCH vända sig på båda toaletterna utan att slå i knäna. Spännande att följa fortsättningen.

Nu ska vi sola lite mellan våra krig med den spanska handelsflottan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad om du skriver en rad när du kikar in här